Recensies

“Het magazine is een mooi verzorgd aandenken aan de uitvaart. Wij bladeren er nog geregeld in en het is ook uitstekend geschikt om mensen die niet persoonlijk bij de uitvaart konden zijn, achteraf alsnog deelgenoot te maken van een bijzondere gebeurtenis. Yvonne heeft ons aangenaam verrast met deze extra service.”

Cees Collart

“Hartelijk dank voor de goed verzorgde en perfect uitgevoerde uitvaart van Jeanny. Ik heb veel positieve reacties mogen ontvangen. Wat geweldig dat die dag in een magazine is vastgelegd. Zeer realistisch weergegeven vooral met die prachtige foto’s. Het geeft me iedere dag veel steun.”

Adriaan

“Zo’n magazine is echt een verrijking en een zeer mooi en emotioneel aandenken. Ik was er zeer blij mee en ik heb met de magazines nog veel mensen een zeer mooi aandenken van ons vader kunnen geven. Heel erg bedankt nog daarvoor.”

Bert Dekkers

“Het magazine dat we na de uitvaart van Yvonne ontvingen, is iets extra’s. Je kunt nog eens terugkijken naar de foto’s en alle teksten rustig teruglezen. Je wordt zo’n dag immers ook geleefd dus er gaat ook best wat aan je voorbij.”

Familie Burghouts

“Tijdens de ziekte en het afscheid van onze broer, was er regelmatig contact met Marieke en Yvonne. Voor mijn broer was het zeer waardevol, maar ook voor ons. Na de uitvaart kregen we van Yvonne een boekje, een soort van tijdschriftje. Daarin foto’s die getoond zijn tijdens zijn afscheid, maar ook de ‘gesproken woorden’. Zeer verrassend en niet verwacht. Bijzonder, omdat het een prachtige herinnering is die ook nog eens mooi is vastgelegd. Ik weet bijna zeker dat iedereen die dit ontvangt het zal waarderen en het fijn is om nog eens geregeld in te bladeren. Dank daarvoor.”

Toos van Lieshout

“Wat een mooi initiatief van Yvonne om na de uitvaart van onze moeder de hele kerkdienst in een magazine weer te geven. Mooi vergezeld van door Yvonne gemaakte foto’s. We zijn er heel erg blij mee. Ieder van ons heeft een magazine gekregen. Het helpt ons erg bij het verwerken van ons verdriet op momenten dat het ons past. Eigenlijk zou dit voor iedereen mogelijk moeten zijn.”

Ari