Aanleveren

Het uiteindelijke resultaat van uw magazine is voor een groot deel afhankelijk van het materiaal dat u mij aanlevert. Daarom hieronder wat punten om rekening mee te houden.

VOORBEREIDING

Indien u op voorhand weet dat u een Memory Magazine wilt bestellen, vraag dan aan iemand om tijdens de ceremonie goede foto’s te maken van elke spreker. Ook foto’s van bijvoorbeeld kaarsjes die aangestoken worden of alle andere handelingen tijdens de ceremonie kunnen vastgelegd worden. Daarnaast is het ook goed om een aantal ‘sfeerfoto’s’ te maken van bijvoorbeeld de bloemen, overzicht van de zaal/kerk in totaal, kaarsjes die branden, afscheid bij het graf, bij natuurbegraven de loop naar het graf, etc. Heeft het afscheid reeds plaatsgevonden en wilt u alsnog een Memory Magazine laten maken dan kan dat natuurlijk ook. Indien u teksten en foto’s van bijvoorbeeld de powerpoint voorhanden hebt, zal ik daarmee werken.

TEKST

Maximaal aantal tekens inclusief spaties:
8 pagina’s –> ca. 12.000
12 pagina’s –> ca. 22.000
16 pagina’s –> ca. 32.000
24 pagina’s –> ca. 42.000

Tekst aanleveren in Word. Wilt u in het Word-document duidelijk aangeven wat bijvoorbeeld een kop is.

U blijft zelf verantwoordelijk voor de redactie van de aangeleverde tekst. Memory Magazines is niet verantwoordelijk voor aangeleverde spel- en tikfouten.

“Het magazine is een mooi verzorgd aandenken
aan de uitvaart.”

“Het geeft me iedere dag veel steun.”

FOTO’S

  • Minimaal 1200 pixels breed
  • Minimaal 1 Mb
  • Zo hoog mogelijke kwaliteit en scherp aanleveren
  • Bij foto’s gemaakt met een gsm: probeer altijd de foto te gebruiken rechtstreeks vanaf de gsm waarmee de foto gemaakt is. Laat deze naar u mailen in het originele hoogste formaat en dan kunt u de foto daarna naar mij verzenden. Foto’s die geappt zijn, zijn namelijk meestal niet goed genoeg van kwaliteit omdat deze kleiner gemaakt worden door Whatsapp.
  • Maak een selectie uit de foto’s van bijvoorbeeld powerpoint presentaties. Het heeft geen nut om alle foto’s daarvan te mailen want dat gaat niet passen. Maak een selectie die u aanspreekt of die bij de gesproken tekst past.
  • Graag de foto’s een duidelijke naam geven, bijvoorbeeld met de naam van de spreker erin verwerkt. Bij foto’s uit de powerpoint aangeven bij welke tekst u ze geplaatst wilt hebben. Mocht dit niet belangrijk zijn dan kunt u in de naam van de foto het woordje ‘VRIJ’ zetten. Ik weet dan dat deze foto overal geplaatst mag worden.

 

ROUWKAART

Het is fijn als u ook de rouwkaart wilt aanleveren in pdf en de beelden die gebruikt zijn voor de kaart. Ik probeer het magazine dan zoveel mogelijk in dezelfde stijl voor u vorm te geven.